OVER DE BEWAAR COACH

Focus op aardappelbewaring is belangrijk, zeker nu Chloor IPC vervangen is door relatief nieuwe beschermingsmiddelen zoals 1.4 Sight, Argos, Biox-M en ethyleen. Deze middelen zijn duurder en brengen meer onzekerheid met zich mee.

Daarom introduceert Agrifirm de Bewaar Coach. Een uniek concept dat zorgt voor een optimaal bewaarresultaat met minimale inzet van gewasbeschermingsmiddelen. Een beter resultaat tegen de laagst mogelijke kosten. Door continue monitoring en een persoonlijke aanpak, afgestemd op het ras en jouw individuele situatie, kan de Bewaar Coach tot wel 35% besparing op de inzet van beschermingsmiddelen opleveren en bovenal de verkoopopbrengst vergroten.

In het bewaaradvies en onze coaching worden alle aspecten meegenomen: de schuur, het aardappelras, de kwaliteit bij inschuren, teelt- en bewaardoel en de kwaliteit tijdens de bewaring.

De Bewaar Coach is een innovatieve bundeling van (wetenschappelijk) onderzoek, technische kennis en de praktijk. Door continu te meten en objectiveren kunnen we uitkomsten voorspellen en continu bijsturen. Dit biedt jou rust en een optimaal resultaat!

Aanmelden

De Bewaar Coach. Een nieuwe kijk op langdurige aardappelbewaring.